Brazilian Butt Lift – Liposculpturing

(SAFE SUBCUTANEOUS BUTT AUGMENTATION)

 

Starenjem naša koža gubi elastičnosti, a stražnjica gubi svoj mladoliki oblik. Asimetrija u području stražnjice, nedostatak forme ili volumena još su neki od razloga zašto se ljudi podvrgavaju ovoj vrsti operativnog zahvata.

 

Brazilsko podizanje stražnjice (liposculpturing) je postupak putem kojeg pomoću liposukcije prikupljamo masne naslage iz tijela te ih ubrizgavamo u stražnjicu s ciljem promjene oblika i volumena stražnjice.  Prednost lipofilinga leži u činjenici da se koriste vaše masne naslage kako bi se poboljšao izgled stražnjice, a ne neki strani materijal koji se ubrizgava ili ugrađuje u vaše tijelo.

 

Povećanje ili augmentacija stražnjice je estetski kirurški zahvat kojim se između dva sloja mišića postavljaju posebno dizajnirani silikonski implantati za stražnjicu. Estetskom operacijom povećanja stražnjice bitno se ne mijenja oblik stražnjice, ali se mijenja veličina i proporcije prema ostatku tijela.

S punim povjerenjem zakažite konzultacije kod dr. Zambellija koji će vas uputiti u sam postupak i odgovoriti na sva pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS