Mezoterapija

Glavni cilj mezoterapije je pomlađivanje kože. Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, aminokiseline i ostale aktivne tvari unose direktno u srednji sloj kože – mezodermu. Time se dobiva intenzivnija hidratacija i regeneracija kože, a proces starenja značajno usporava.

 

Preparati koji se koriste u mezoterapiji su različiti, njihov izbor ovisi o problemu kože koji se tretira, a sam postupak nije bolan jer je koža prethodno anestezirana kremom koja sadrži lokalni anestetik.

 

Tretmani su visoko individualizirani, što znači da uzimaju u obzir želje klijenta, a za efekt koji se želi postići, biraju se i prilagođavaju sastojci. Sami kokteli određuju se po strogo poznatim i svjetski priznatim protokolima. Postupak uključuje višestruke lokalne mikroinjekcije kako bi se postigli maksimalni rezultati, a mogu se tretirati gotovo svi dijelovi tijela.

 

Rezultati mezoterapije su glatka koža, sjajna i vidljivo boljeg tonusa, redukcija bora, te manje vidljive pigmentacije i ožiljci.

Često postavljena pitanja naših klijenata

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana ovisi o indikaciji. Dogovorite konzultacije u našoj poliklinici kako bi dobili točnu preporuku.

Koja je prednost mezoterapije?

Prijenos tvari direktno kroz kožu je jedini način da potrebne tvari stignu na određeno mjesto gdje je potreban njihov utjecaj. Bez obzira koliko puta kreme nanosili na kožu ili pili razne tvari one neće nikada doći na potrebno mjesto bar ne u dovoljnoj koncentraciji.

Koliko dugo se ostaje u poliklinici nakon zahvata?

Zahvat se može obaviti ambulantno, što znači da pacijent istog dana može napustiti polikliniku i otići kući.

S punim povjerenjem zakažite konzultacije kod dr. Zambellija koji će vas uputiti u sam postupak i odgovoriti na sva pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS