Mezoniti

Mezoniti su nekirurška metoda koja se koristi za rejuvenaciju i liftig lica, a može se koristiti i na ostatku tijela. Uvode se pomoću igle, a nakon uvođenja u koži ostaju niti, točnije konac. Ovaj konac ostaje pod kožom jer on cijelo vrijeme stimulira regeneracijski proces i čini mehaničku potporu, to jest suspenziju tkiva. Funkcioniraju u najdonjim slojevima kože i tjeraju vlastiti kolagen da se počne proizvoditi. Osim toga mezoniti služe za stimuliranje sinteze elastina koji je zadužen za elastičnost kože, ali i prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja je zaslužna za efekt hidratizacije kože.

 

Ova metoda koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože. Metoda uvođenja mezoniti je 100% prirodna jer potiče vlastite snage da stvore novi kolagen u koži. Služi za oblikovanje lica i tijela. 

 

Mezoniti su odličan izbor za sve koji žele zadržati prirodan izgled, ublažiti bore, zategnuti crte lica te vratiti licu vitalniji i mladenački izgled.

Često postavljena pitanja naših klijenata

Kada se vidi rezultat mezoniti?

Odmah nakon tretmana se vidi rezultat a konačni rezultat vidite za oko 3 mjeseca poslije, koliko je potrebno za stvaranje novog kolagena.

Koliko dugo traje rezultat mezoniti?

Ovisno o stanju kože, prosječno trajanje je 15-20 mjeseci, iako su moguća odstupanja od navedenog.

Koliko dugo se ostaje u poliklinici nakon zahvata?

Zahvat se može obaviti ambulantno, što znači da pacijent istog dana može napustiti polikliniku i otići kući.

S punim povjerenjem zakažite konzultacije kod dr. Zambellija koji će vas uputiti u sam postupak i odgovoriti na sva pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS