Ljepota, sklad, stil i inovacija

Početna točka ljepote je zadovoljstvo – doživljaj tijela predstavlja važnu komponentu doživljaja sebe. Zašto ne biste izgledali onako kako vi želite?

Zadatak našeg tima je da vas vodi do najboljeg rješenja – da se osjećate dobro u svojoj koži.

Poliklinika Zambelli je privatna poliklinika osnovana 2005. godine koja suvremenim pristupom svojim klijentima pruža vrhunsku i jedinstvenu zdravstvenu uslugu. Ponosni smo na naš tim renomiranih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u znanstvenom i praktičnom radu koji neumorno prate najnovija tehnološka dostignuća i metode liječenja te zahvata. No, o našem radu najbolje govore rezultati i zadovoljstvo mnogobrojnih pacijenata. Rješavanjem estetskog problema doista se može utjecati na kvalitetu nečijeg života.

Spoj umjetnosti i znanosti

Mjesto smo gdje se spaja profesionalnost i kvaliteta s naglaskom na zdravlje i ljepotu, a visoki standardi i pružanje kvalitetne postoperativne njege doveli su nas u sam vrh estetske kirurgije. Nudimo široku paletu kombiniranih tretmana estetske medicine i estetske kirurgije kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata.

Smještena u samom centru Rijeke, klinika se rasprostire na tri kata te posjeduje i prostranu podzemnu garažu.

Krajnji cilj je samo jedan – zadovoljan i sretan pacijent.

Dr. Mario Zambelli

Dr. Mario Zambelli osnivač je poliklinike Zambelli i član je Američkog društva plastičnih kirurga (ASPS).

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Rijeci, završava specijalizaciju iz opće kirurgije u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci te specijalizaciju iz plastične kirurgije u Kliničkom centru Rebro u Zagrebu.

Bivši je predsjednik Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju (CSPRAS), član Američkog društva plastičnih kirurga (ASPS) te član Europskog udruženja plastičnih kirurga (ESPAS).

Stručno iskustvo

Timeline

2004

2004-danas

privatna praksa u Poliklinici Zambelli u Rijeci

1993

1993-2001

pročelnik odjela za plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju u KBC Rijeka

1992

1992

subspecijalizacija (fellowship) iz plastične i estetske kirurgije u raznim kliničkim centrima širom SAD kao dobitnik stipendije dr. Marko Godina

1989

1989-2004

privatna praksa u Poliklinici Tagora na Čavlima (plastična i estetska kirurgija)

1987

1987-1988

subspecijalizacija (fellowship) iz plastične kirurgije, kirurgije šake i mikrokirurgije u Louisvilleu, Kentucky, SAD, kod dr. Harolda Kleinerta i njegovih suradnika

1982

1982-1983

subspecijalizacija (fellowship) iz plastične kirurgije u Univerzitetskom kliničkom centru u Ljubljani kod dr. Marka Godine