PRP

PRP terapija (Platelet Rich Plasma) je tretman vlastitom plazmom koji ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože.

 

Da bi se razvio preparat, prvo se mora izvaditi krv iz pacijenta. Trombociti se odvajaju od drugih krvnih stanica i njihova koncentracija se povećava tijekom procesa koji se naziva centrifugiranje. Zatim se povećava koncentracija trombocita u kombinaciji s preostalom krvlju. Cijeli se tretman bazira na prirodnoj sposobnosti krvi da regenerira i  stimulira kožu.

Kome se metoda preporučuje?

 

PRP metoda se preporučuje osobama koje imaju  želju za pomlađivanjem prirodnim tretmanom, umornu i suhu kožu bez elastičnosti, kožu neujednačene pigmentacije, koži sa  izraženim znakovima starenja, tretiranju kože s ožiljcima od akni.

 

Nadalje, PRP metoda se pokazala uspješna u liječenju različitih oblika ispadanja kose u muškaraca i žena, kao i što se već dugi niz godina primjenjuje u liječenju sportskih ozljeda te reumatskih degenerativnih bolesti zglobova i kralježnice, ozljeda ili oštećenja mišića i tetiva.

Često postavljena pitanja naših klijenata

Kada se vide prvi rezultati tretmana?

Obično se vide prvi rezultati 30-ak dana nakon tretmana koji narednih mjeseci postaju sve bolji i izraženiji.

Je li tretman bolan?

Tretman je bezbolan i bezopasan.

Koliko traje tretman?

Tretman traje 45-60 minuta.

Koliko dugo se ostaje u poliklinici nakon zahvata?

Zahvat se može obaviti ambulantno, što znači da pacijent istog dana može napustiti polikliniku i otići kući.

S punim povjerenjem zakažite konzultacije kod dr. Zambellija koji će vas uputiti u sam postupak i odgovoriti na sva pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS